Header Ads Widget

Screenshot-4

Η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ ανήμερα της 2ης επετείου του γάμου τους.



Μετά από μήνες εικασιών, η Τζένιφερ Λόπεζ αποφάσισε επίσημα να διαλύσει τον δύο χρόνια γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ. Η 55χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός ανέφερε την ημερομηνία χωρισμού της από τον σύζυγό της ως την 26η Απριλίου 2024 στα έγγραφα διαζυγίου που κατέθεσε η ίδια στο Λος Άντζελες στις 20 Αυγούστου. Εκείνη την ημέρα του Απριλίου, η ίδια είχε φωτογραφηθεί στη Νέα Υόρκη.

Η σταρ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου την Τρίτη, 20 Αυγούστου, τη δεύτερη επέτειο του ρομαντικού γάμου του ζευγαριού στην Τζόρτζια το 2022.

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Έτοιμοι να καταθέσουν αίτηση διαζυγίου

Η J.Lo και ο Άφλεκ έκαναν δύο γάμους. Έναν στο Λας Βέγκας στις 16 Ιουλίου 2022. Μόλις ένα μήνα αργότερα, στις 20 Αυγούστου 2022, πραγματοποίησαν μια παραδοσιακή γαμήλια τελετή στη Τζόρτζια. Το ζευγάρι δεν είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για σύννεφα στον γάμο τους εμφανίστηκαν πριν από λίγους μήνες. Τελικά τα νέα επιβεβαιώθηκαν μετά την πρωτοβουλία της Τζένιφερ Λόπεζ.

«Προσπάθησε πολύ σκληρά για να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν και είναι καταρρακωμένη», είπε μια πηγή στο People.
Να σημειώσουμε πως μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Λόπεζ εθεάθη στο ενοικιαζόμενο σπίτι του Άφλεκ στα 52α γενέθλιά του. Χόρεψε το βράδυ στη συναυλία του Μπρούνο Μαρς.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια