Header Ads Widget

Screenshot-4

Αλλάζει όλη η απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ 100.3



Σε επίπεδο προσώπων και εκπομπών.

Διαφορετικό σε πολλά σημεία θα είναι το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ 100.3 και στις ώρες από το μεσημεριανό του magazino έως το βράδυ, Δευτέρα με Παρασκευή. Ειδικότερα η απογευματινή ζώνη του σταθμού, η οποία τουλάχιστον στις τελευταίες ωριαίες ακροαματικότητες ήταν το αδύναμο σημείο του.

Έτσι, εκτός από την προσθήκη του Γιώργου Ψάλτη στο πρωινό 6-8 και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου στο βραδινό 9-12, επιστρέφουν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ 100.3 και τα «Παιδιά της αλλαγής», η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Γιάννης Κολοκυθάς. Ένα ακόμη δίδυμο που δημιουργήθηκε στον ραδιοσταθμό και «επαναπατρίστηκε», μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον Real 97.8, και θα συνεχίσει στο μεσημερο-απογευματινό 3 με 5.

Τους δύο παραγωγούς θα ακολουθήσει ένα άλλο δίδυμο, οι «Αταίριαστοι» Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος που επιστρέφουν μεν στην απογευματινή ζώνη, αλλά με την εκπομπή τους να διαρκεί μια ώρα, 5 με 6 το απόγευμα. Στο επόμενο δίωρο, 6 με 8 το βράδυ, θα συνεχίσει μόνος του τους «Φουνταριστούς» ο Μηνάς Τσαμόπουλος, καθώς ο Γιώργος Θαναηλάκης πήρε «μεταγραφή» για τον Alpha παρουσιάζοντας το «Deal». Αμετακίνητο θα παραμείνει το βραδινό magazino του ΣΚΑΪ 100.3 στις 8 το βράδυ.

πηγη e-tetradio.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια